Úszásoktatás a Móra Ferenc Általános Iskolában

A Mosonmagyaróvári Móra Ferenc Általános Iskola a város egyetlen közoktatási intézménye, amely tanuszodával rendelkezik. Ennek felújítására 2019-ben került sor, így az ide járó tanulói csoportok 2019. szeptember 1-től már egy megszépült uszodában kezdhették meg az úszás alapjainak elsajátítását.

120 m2-es tanmedencénk városi feladatot is ellát: Mosonmagyaróvár szinte valamennyi 3. osztályos tanulója itt tanul meg úszni a tanév során. Lehetőség szerint óvodás csoportokat is fogadunk, valamint az érdeklődőknek és rászorulóknak tartásjavító úszást szervezünk. A városi úszásoktatást a 2022/2023. tanévben is Ádám Judit, iskolánk testnevelője látja el, csoportonként heti 2 órában. A vidéki iskolák közül Dunakiliti, Rajka, Halászi , Bezenye, Levél, Kimle, Lipót, Lébény és Mosonszolnok 3. osztályos diákjai is a mi tanmedencénkben sajátíthatják el az úszás alapjait.

Szakképzett tanárunk és kitűnő tárgyi feltételeink, biztosítékot nyújtanak arra, hogy a tankerületi és nem tankerületi iskolák alsós kisdiákjai a foglalkozások során vízbiztossá váljanak és majd később felnőttként, szabadidejükben, kikapcsolódásként is ezt az egészséges sportot válasszák.

 


Nagyításért kattintson a képre!

 

 

 

 

 

© 2014 Powered by WebSiter